De vrouwelijke agenten die nachtdienst

Het gemaskerde bal is aardig uit de hand gelopen. Waar het begon met het dansen van een Deense wals is het ontaard in een orgie! Likken, slikken, pompen en spuiten met allemaal hete mensen.
Ze was nachtwaker van het cellenblok. Ze verveelde zich en dacht aan al die hete mannen die een paar meter verderop lagen te slapen. Ze liet haar hand langzaam over haar borsten gaan. Hmmm dat was lekker. Dat voelde als meer.
Ze was opgepakt voor het illegaal verhuren van haar lichaam. Maar wie waren deze agenten om daar geen misbruik van te maken. Ze dwongen haar naar beneden en lieten haar doen waar ze goed in was.
De chef was er vandoor. Hij was in zijn eentje op het politie buro. Toen de vrouw van de chef kwam kon hij niet anders dan haar vertellen dat haar man aan het vreemdgaan was. Ze keek hem vreemd aan en zakt door haar knieen. Ze wilde haar man een koekje van eigen deeg geven. En zo geschiedde.
Ze zat achter de webcam en verveelde zich. Het was midden in de nacht en er waren geen klanten. Ze liet zich gaan op de dildo. Ze wilde ook wel wat plezier. Ze liet de lange dildo tot achter in haar keel glijden. toen ze naar haar scherm keek zag ze steeds meer mensen inloggen om haar kunsten te bewonderen…
Deze politie vrouw ondervroeg de verdachten op slinkse wijze. Ze liet ze geloven dat ze er nog onder uitkondne komen als ze haar genot zouden verschaffen. In no time lag ze onder een nat kutje en werd haar eigen kutje hard geneukt.
Dit geile meisje wilde opgevuld worden door de hete meter opnemer die voor de deur stond. Ze liet haar badjas vallen trok hem aan zijn riem naar binnen. Hij wist niet hoe hij het had en gaf haar wat ze wilde.
Ze werd verdacht van mishandeling van haar man. Op het buro ondervroeg de rechercheur haar. Ze vertelde dat ze onschuldig was en naar huis wilde. Hij haalde een collega en samen hebben ze haar hard genomen. Daarna is ze alsnog in de cel gegooid.
De vrouwelijke agenten die nachtdienst hadden kregen het steeds heter naarmate ze het meer over sex hadden. Na overleg hebben ze de mannelijke gevangenen losgelaten en zich heerlijk laten bepotelen door hen.
Ze bestudeerde al jaren Afrikaanse kunst objecten. Toen dit snoepje langskwam om een heitje voor een karweitje te verrichten kon ze hem niet buiten laten staan. Hij bleek de slagroom en het kersje op de kunst-taart te zijn.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.